Thesari Jetes

Tuesday, May 8, 2012

Jeni një Yll, nuk mund të urinoni kudo (VIDEO)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...
Ashleigh 17 vjeçare dhe qeni i saj Pudsey, kanë prezantuar vetnë në gjysmë finalen e progrmait "Britain's Got Talent", në mënyrë të përkryer aq sa, juria nuk mund të fshihte entuziazmin për t'i lajmëruar se kanë kaluar në finale.

Por qeni i saj është qen, sapo del nga skena aji nuk ngurron të bëjë urinën pranë një kaçube brenda oborrit të ndërtesës ku zhvillohej konkurrsi. Rojat e vunë re por ja falën pasi tani ai është një yll TV.


Leave a Reply