Thesari Jetes

Tuesday, May 8, 2012

Çohet nga tavolina e operacionit dhe e rreh kirurgun ( Video )

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


Kamerat e sigurisë të spitalit kinez “First People’s” kanë regjistruar momentin kur një pacient është ngritur nga tavolina e operacionit dhe ka filluar ta rrahë  personelin mjekësor e më së keqi ka kaluar kirurgu kryesor
Siç transmeton pacienti “Beijingshots”, pacienti që shkoi në spital me plagë therëse shumë i dehur, u  ngrit përnjëherë gjatë operacionit dhe filloi të sulmojë kirurgun.
Edhe pse doktori u përpoq ta qetësojë pacienti që të kthehej në tavolinën e operimit, kjo pacientin e hidhëroi edhe më shumë dhe pastaj ai me karrige e sulmoi doktorin.
Doktori edhe pse  hëngri mirë, shpëtoi vetëm me një plagë në krah.

Leave a Reply