Thesari Jetes

Sunday, May 27, 2012

Fitues i BBA 5 Arber Zekaj ( Video)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...Fitues i BBA 5 eshte Arber Zekaj i cili u duartokit  kohë të gjatë
Fitues i çmimit të madh në Big Brother Albania 5 është Arbëri. pas 100 ditë sfide në shtëpinë më të shikuar në të gjitha trojet shqiptare, dhe pas shprehjeve të emocioneve dhe lojës së tij,a i do të marr edhe 100 milionë lekë.


Leave a Reply