Thesari Jetes

Sunday, May 20, 2012

Gruaja që ha gurë (A woman who eats stone )

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...Një 45 vjeçare nga Virxhina, Teresa Widener thotë se prej 20 vitesh, ha rregullisht gurët që i gjen në tokë.
Nëna e dy fëmijëve, që punon me fëmijët me nevoja speciale,vuan nga pica, që është një çrregullim që bën që njerëzit të hanë objekte të pangrënshme.
Ajo thotë se i thyen gurët me dhëmbë me lehtësi. “Kanë një erë të mirë, erë tokë,” thotë ajo.
Ndonjëherë ajo madje nuk i lan gurët që gjen në tokë.
Ka raste kur merr gurët e mëdhenj dhe i ndan në copa të vogla me çekiç.
Një eksperte thotë se ajo vuan nga sëmundja për të ngrënë gjithçka.

Leave a Reply