Thesari Jetes

Saturday, May 26, 2012

E paparë, një Boing 747 ngrihet në ajër nga… era (VIDEO) |

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


Avioni i shoqërisë Southern Air gjendej dje në aeroportin e Mojave, Kaliforni, kur befas në një moment nis të lëvizë. E pabesueshme por e vërtetë, një Boing 747 që ngrihet në ajër si të ishte një avion prej letre dhe jo dhjetëra tonësh.
Era e fortë që kishte përfshirë zonën, sikundër shihni dhe videon më poshtë që ju sjell InfoShqip.al, bëri që avioni të lëvizte sa andej-këndej duke shtangur shumë njerëz të cilët nisën të filmonin pamjet e rralla.Të nesërmen, kontrolluesit e aeroportit konstatuan se avioni kishte lëvizur nga vendi i qëndrimit me 45 gradë. Ata e quajtën një rast të rrallë këtë, duke llogaritur edhe faktin se kemi të bëjmë me një nga avionët më të rëndë të prodhuar.

Leave a Reply