Thesari Jetes

Thursday, May 10, 2012

Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...

Tani janë të famshëm, si kanë qenë kur nuk ishin (20 FOTOT)
Tani janë ndër personat më të komentuar, më të kompletuar dhe më të pëlqyer, por më parë kanë qenë thjesht të rinj të panjohur, si gjithë të tjerët pa ditur si do u vinte e ardhmja.

Agjencia e lajmeve noa.al, publikon bashkëngjitur fotografitë e 20 personazheve ndër më të njohurit në botë ashtu si ka qenë dhe ashtu si janë tani që janë Vip.

Duke filluar nga Julia Roberts, George Clooney, Charlize Theron, Mariah Carey, Megan Fox, Brad Pitt, Christina Aguilera, Sandra Bullock, Sharon Stone, Tom Cruise, Rihanna, Angelina Jolie, Bruce Willis, Avril Lavigne, Leonardo Di Caprio, Maddona, Ben Affleck, Marylin Monroe, Barack Obama dhe Michael Jackson, ata kanë ndryshuar edhe pse tiparet mbeten po ato.


a.ymeraj/noa.al

Leave a Reply