Thesari Jetes

Thursday, May 10, 2012

Maturantët pozojnë për fotografin, aksidentalisht rrëzohen në liqen (Video)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


Mbrëmja e maturës është e rëndësishme për çdo maturant, sidomos për vajzat që kalojnë pothuajse gjithë ditën duke u trukuar dhe zbukuruar për mbrëmjen magjike. Por një ngjarje unike ka ndodhur vërtetë për disa maturantë amerikanë!
Teksa të zënë në çifte pozonin përpara fotografit mbi një urë dërrase, ura është shembur dhe i ka rrëzuar në lumë të gjithë maturantët. Për disa prej tyre ka qenë një moment paniku, për disa të tjerë argëtuese. Pas këtij incidenti kanë kaluar orë të tëra duke tharë veshjet e tyre me tharëse flokësh dhe ribërë makijazhin e ‘princeshës’.
Për fat, çiftet ja kanë arritur që të bëhen gati për mbrëmjen finale, por që padyshim e kishin përjetuar tashmë kujtimin më të bukur të këtij eventi.

Leave a Reply