Thesari Jetes

Tuesday, May 8, 2012

2012 fillon me STUDENT CLUB CARD

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...

2012 fillon me STUDENT CLUB CARD
Viti 2012 fillon me një surprizë për studentët dhe nxënësit e shkollave të mesme të Tiranës: Pas 15 janarit nis procesi i pajisjes me kartën Student Club, të cilën mund ta përdorni gjatë gjithë vitit 2012 në mbi 100 dyqane dhe biznese të Tiranës për të blerë produkte dhe shërbime me ulje të posaçme për të rinjtë.
Për të marrë kartën ju mund të aplikoni nga data 3 janar e në vazhdim në web-in www.studentclub.al, mund të dergoni të dhënat me e-mail në adresat info@studentclub.al dhe marketing@studentclub.al, ose tua jepni te dhenat tuaja perfaqësuesve të autorizuar të Student Club Card pranë të gjitha universiteteve dhe shkollave te mesme publike e private të kryeqytetit. Libri i Studentit, ku do të shikoni ofertat e adresuara për ju kushton vetëm 500 lekë, ndërsa karta do të jepet falas.
Ju mirëpresim!

Leave a Reply