Thesari Jetes

Monday, May 7, 2012

Macja që lan enët (Video)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


Macja që lan enët (Video)


Maceve dhe qenve zakonisht nuk u pëlqen që të lagen me ujë, megjithatë ka kafshë të përkëdhelura që kënaqen me ujin.
Madje një mace e tillë, jo vetëm që e pëlqen ujin, por di ta shfrytëzojë atë në mënyrë të dobishme.
Në një xhirim të lansuar në internet, macja kryen punën e pronares së saj – lan enët


Leave a Reply