Thesari Jetes

Sunday, May 13, 2012

Fëmija pa sy, nëna video prekese në YouTube (VIDEO) (Vidéo de sensibilisation)

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


Kjo është historia e dhembshme e një nënë që tregon për djalin e saj të sëmurë. Shtatë muaj më parë ajo solli në jetë një djalë, i cili nuk ishte si gjithë të tjerët, sepse për shkak të një sëmundje të rrallë ai mbeti i deformuar pa sy dhe me një buzëqeshje të përhershme në buzë. Kjo është një video e postuar nga nëna në YouTube, e cila tregon me anë të disa letrave gjithcka mbi të dhe djalin e saj të sëmurë./bw

Leave a Reply