Thesari Jetes

Tuesday, May 15, 2012

BB, Tension between meda and Franceskes BB, Tension mes Ermalit dhe Franceskes

0 comments
 
...( Thesari Jetes )...


BB, Tension mes Ermalit dhe Franceskes

ermaliNe shtepi ka ardhur koha te bejne listen e gjerave qe do te blejne banoret, me nje buxhet te pergjysmuar per shkak te proves qe nuk kaluan. Ata vensosen se “shef Ermali” te organizoje listen, por kjo ka shkaktuar disa pakenaqesira tek Franci qe mendon se ka gjera qe nuk jane te domosdoshme ne liste. Me pas ata e rishikuan listen pasi kishin kaluar dhe kuoten e lejuar te shpenzimeve. Me pas te gjithe banoret qendrojne duke diskutuar tema te ndryshme ne sallon.
Franceska i thote Gentes se Ermali ka ndryshuar shume me ardhjen e finales, eshte bere shume nevrik dhe do te kapet me ato te dyja. Ndersa Ermali nga ana tjeter qendron indifferent. Franci vazhdon duke i thene : “Qetesohu Ermal se do behet me mire, ti do ta fitosh BB”. Kurse ai qesh dhe i thote te pushoje se nuk po e le te degjoje banoret e tjere. Me pas ata vazhdojne duke ngacmuar njeri-tjetrin me ironi. Ermali i thote Francit se eshte luhatur shume keto dite dhe ajo ia kthen se nuk eshte e vertete  dhe nuk do te behet si ai sepse eshte shume mire ne menyren e saj. Ermali i thote se sado te doje te behet si ai nuk behet dot. Ajo ia kthen se eshte bere shume nevrik dhe i nenvlereson shume banoret e tjere.

Leave a Reply